Individuelt skræddersyet

12-måneders vægttabs-mentorforløb

(Fysisk eller online)

Intensivt vægttabs-mentorforløb over 12 måneder

  • Vi starter med at mødes og får dykket rigtig godt og grundigt ned i dit liv og dine udfordringer
  • Jeg udarbejder forslag til en plan, og sammen gennemgår vi den og får sat mål og delmål
  • De første 6 måneder, mødes vi hver 14. dag. Vær opmærksom på, at vi de første gange vi mødes, skal bruge 1-2 timer. Derudover kan det variere meget, nogle gange er der behov for mere tid, og andre gange, er det blot en kort opfølgning, men vi sætter altid 1 time af.
  • Når de første 6 måneder er gået, mødes vi ca. hver 6 uge.
  • Efter hver session sender jeg dig en mail med det vi har aftalt, evt. justering af mål.
  • Undervejs samler jeg materiale, værktøjer, plan og mål sammen, så du ved endt forløb får det hele med dig.
  • Har du spørgsmål eller behov for at vende noget imellem møderne, er du velkommen til at ringe eller skriveVi kommer hele vejen rundt om dig og dit liv, og afhængig af hvor der skal sættes ind, kombinerer jeg terapi, coaching og kostvejledning i "rette forhold", afhængig af hvad du har brug for.

Jeg kommer til at lære dig meget om din hjerne ifht. din adfærd, fordi det giver en forståelse der er vigtig når du skal rykke dig. Vi dykker ned i dine mønstre, og alt hvad der ligger bag din adfærd og vaner. Vi kikker selvfølgelig også på hvad du spiser, men det er sjældent nødvendigt at bruge meget tid på dettte, da det oftest handler mere om mindset, drivkraft, lyst og motivation.


Jeg bruger meget metakognitiv terapi, som går rigtig fint hånd i hånd med coaching. I metakognitiv kikker vi meget på HVORDAN du tænker og hvad der står i vejen for handling. I coachingen kikker vi meget på motivation og drivkraften til at handle.


Hvis du kæmper med overspisning, følelsesspisning, stress eller andet, så er metakogntiv terapi et rigtig godt redskab. Jeg bruger også ACT (acceptence and coommitment therapy), CFT (Compassion focused therapy) og i nogle tilfælde klassisk kognitiv terapi. Jeg er uddannet kognitiv og metakognitiv psykoterapeut, og alle førnævnte terapiformer, hører under den kognitive paraply. 


Jeg vil anbefale dig at booke tid til en afklaringssamtale, så kan jeg fortælle lidt mere, høre lidt om dig og dine udfordringer, så vi er sikre på at dette er den rette løsning for dig :)

Pris 19.000,-

Prisen stiger fra 1. juni til 24.000,-, alle forløb opstartet inden 1. juni kører færdig til gammel pris

Kan betales i rater efter ønske

Individuelle VÆGTTABS- OG MINDSET FORLØB

(Fysisk eller online)

INDIVIDUELT

Vægttabs- og mindsetforløb

2+6 sessioner

"2 lange + 6 korte"

Dette forløb er specielt velegnet til dig, der kan genkende dette:


Du er i bund og grund glad og tilfreds, det er bare de samme irriterende kilo du bokser med år efter år. Måske er vægten bare stille og roligt øget igennem årene. Du beslutter dig oftefor, at nu skal der lige strammes lidt op, men så løber det ud i sandet efter lidt tid.


Det kan være du har en halvtravl hverdag, og lidt svært ved at finde tiden til alle de gode ting du syntes du gerne ville.Vi kommer hele vejen rundt, laver en grundig gennemgang af dig og dit liv. Vi kikker på din kost, og vi finder de helt rigtige steder at sætte ind, og får lagt en god plan, både i relation til kost og motion, men også i relation til resten af dit liv. Du får masser af støtte, viden, råd og redskaber med på vejen.


De første 2 gange går vi meget grundigt til værks, for det er her vi får lagt en god plan der skal få dig helt i mål. De sidste 6 gange følger vi op og justerer hvis der er behov for det. Planen får du også sendt på e-mail.


De første 2 gange tager som regel 1-2 timer

De sidste 6 gange tager ca. ½ time

Pris 6500,-

Betales af 2 omgang, men kan også deles op i flere rater

INDIVIDUELT

Kom godt fra start

afklarings- og planlægningsforløb

2 gange

Er du klar til at gribe dit vægttab an på den holdbare måde. Få hjælp til at lave en god individuel og realistisk plan til din videre rejse, så du ved hvad der skal til og har sat nogle gode mål.


Vi kommer hele vejen rundt og laver en grundig gennemgang af dig, dit liv og din kost. Vi finder de helt rigtige steder at sætte ind, og får lagt en god og realistisk plan, så du ved hvad du skal arbejde med og i hvilken rækkefølge.


Du får gode råd, viden og redskaber, så du er rustet til at klare den videre rejse på egen hånd.


Efter vores 2 sessioner, sender jeg dig planen og hvad vi ellers har været igennem på e-mail, så du hele tiden har det ved hånden på din rejse.Sessionerne varer ca. 1,5 time pr. gang

Pris 2600,-

INDIVIDUELT

Vægt-, madro- og mindsetforløb

10 sessioner

"Når der er lidt ekstra at tage fat på"

Dette forløb er specielt velegnet til dig, der kan svare ja til 1 eller flere af disse ting:


- Din vægt fylder rigtig meget hos dig

- Du får ofte spist alt for meget/overspiser

- Du tænker meget over hvad andre folk tænker

- Du spiser når du bliver frustreret, trist el. lign

- Du spiser som en slags belønning, f.eks. efter en hård dag 

- Dit selvværd kunne godt være bedre.


Vi kommer hele vejen rundt, laver en grundig gennemgang af dig og dit liv. Vi kikker på din kost, og vi finder de helt rigtige steder at sætte ind, og får lagt en god plan, både i relation til kost og motion, men også i relation til resten af dit liv. Du får masser af støtte, viden, råd og redskaber med på vejen. De sidste ca. 5 gange, spredes ud over længere tid, så du har vejledning og støtte et godt stykke af vejen.Sessionerne varer mellem 1-2 timer. Den første som regel 1,5-2 timer,  den anden 1-1,5 time og de efterfølgende ca. 1 time.

Pris 9800,-

Prisen stiger fra 1. juni til 11.500,-, alle forløb opstartet inden 1. juni kører færdig til gammel pris

Betales af 2 omgang, men kan også deles op i flere rater

Gratis afklaringssamtale

Hvis du går med overvejelser om du skal starte på et forløb eller måske bare et par konsultationer, eller du er i tvivl om dette er noget for dig, og hvilket forløb der vil passe bedst til dig, så vil jeg anbefale at du booker en tid til en kort snak.


Så kan jeg kan fortælle lidt om hvad det er jeg gør og hvordan jeg arbejder. Du kan også fortælle lidt om dig selv, og hvad du kunne tænke dig, så jeg kan vurdere om jeg er den rette til at hjælpe, mv.


Det er ganske uforpligtende.


Når vi har talt sammen, kan du vælge om du vil booke en tid med det samme eller du kan gå og tænke lidt over om det vil være noget for dig og i så fald, booke en tid når du er klar :)


En afklaringssamtale tager ca. 20 min.

PAR FORLØB (Fysisk eller online)

PAR

Vægt- og mindsetforløb

10 gange

Det kan være en rigtig god ide, at starte et forløb sammen som par. Her lægger vi både en individuel plan for jer hver især, men også en fælles plan.

Som regel er der meget stor forskel på hvordan i hver især skal gribe det an, for at det skal lykkes. Det er vigtigt at begge forstår og støtter hinanden i lige netop dén vej der er rigtig for jer hver især.


Vi kommer hele vejen rundt, laver en grundig gennemgang af jer hver især og jeres liv. Vi kikker på hvad i spiser, og vi finder de helt rigtie steder at sætte ind, og får lagt en god plan, både i relation til kost og motion, men også i relation til til andre aspekter af jeres liv.


I får masser af støtte, viden, råd og redskaber med på vejen. De sidste ca. 5 gange, spredes ud over længere tid, så i bliver "holdt til ilden" og vi kan vurdere om noget skal justeres eller tages hånd om undervejs.


Sessionernes længder varierer. De første gange, bruger vi lidt længre tid. Den første gang som regel 2 timer, de næste par gange ca. 1,5 time, og de sidste gange ca. 1 time.

Pris 12.500,-

FORTSÆTTER-PAKKER

INDIVIDUEL

Fortsætter

3 gange

For dig der har afsluttet vægt- og mindsetforløbet (2+6 el. 10 sessioner)


Hvis du efter et endt forløb, har lyst til at fortsætte, kan du købe nogle ekstra gange. Det kan være godt, at fortsat blive støttet og hjulpet på rejsen.De opfølgende sessioner,

varer ca. 30-45 min. 

Pris 1500,-

PAR

Fortsætter

3 gange

For jer der allerede er i gang og/eller har afsluttet et forløb.


Hvis I efter et endt forløb, har lyst til at fortsætte, kan I købe nogle ekstra gange. Det kan være godt, at fortsat blive støttet og hjulpet på rejsen


Sessionerne varer ca. 1 time 

Pris 2600,-

INDIVIDUEL

Fortsætter

5 gange

For dig der har afsluttet vægt- og mindsetforløbet (2+6 el. 10 sessioner)


Hvis du efter et endt forløb, har lyst til at fortsætte, kan du købe nogle ekstra gange. Det kan være godt, at fortsat blive støttet og hjulpet på rejsen.De opfølgende sessioner,

varer ca. 30-45 min.

Pris 2300,-

PAR

Fortsætter

5 gange

For jer der allerede er i gang og/eller har afsluttet et forløb.


Hvis I efter et endt forløb, har lyst til at fortsætte, kan I købe nogle ekstra gange. Det kan være godt, at fortsat blive støttet og hjulpet på rejsen


Sessionerne varer ca. 1 time 

Pris 3800,-

ENKELT-KONSULTATIONER

INDIVIDUEL

Enkelt-konsultationer

Opstartskonsultation

varighed 1,5 til 2 timer

1800,-


Opfølgende konsultation,

varighed 45-60 min

900,-


Hvis du efter opstartskonsultationen, beslutter dig for at vælge et helt forløb, så bliver denne første opstartskonsultation blot en en del af "pakken".

PAR

Enkelt-konsultationer

Første konsultation

varighed ca. 2-2,5 time

2600 kr.

               

Opfølgende konsultation

varighed ca 60-75 minutter

Pris: 1300 kr. 


Hvis I efter opstartskonsultationen, beslutter Jer for at vælge et helt forløb, så bliver denne første opstartskonsultation blot en en del af "pakken".