Vægt-, madro- og mindset forløb - 10 gange over ca. 7-8 måneder 

- Også mulighed for at mødes on-line

Dette forløb er for alle, men mest for dig der kan svare ja til en af disse ting:


- Din vægt fylder rigtig meget hos dig

- Du får ofte spist alt for meget/overspiser

- Du tænker meget over hvad andre folk tænker

- Du spiser når du bliver frustreret, trist el. lign

- Du spiser som en slags belønning, f.eks. efter en hård dag eller i en hård periode.

- Dit selvværd kunne godt være bedre.


Det kan også være du kæmper med stress eller følelsen af stress. 


Forløbet er for dig, der er klar til at gribe det an på en tålmodig måde og indstillet på, at det tager tid, når resultatet skal være holdbart. Vi skal tage fat i de rigtige ting i den rigtige rækkefølge.


Hvor lang tid det tager at komme i mål, er meget individuelt, det kommer helt an på dit udgangspunkt og din problemstilling. 

Første gang vi mødes, starter vi i undersøgelsesfasen, hvor jeg lærer dig at kende og spørger ind til en helt masse ting omkring dit liv, dine vaner og din kost. Det kan tage op til 2 timer. Derefter kommer analysefasen, hvor vi begynder at afklare hvad vi skal arbejde med, hvordan og i hvilken rækkefølge. Dette arbejde er meget vigtigt, så vi er sikre på at få styret dig i den rigtige retning og med de rette tiltag, som skal sikre, at vi får lavet en god og realistisk plan der holder hele vejen. Derefter bliver vi mere målrettede og arbejder sideløbende med lidt forskelligt, bla.:

- Vi sætter langsigtede og kortsigtede mål

- Vi arbejder med motivation

- Vi arbejder med selvværd (når det er nødvendigt)

- Jeg lærer dig at forstå hjernens mekanismer, så det bliver lettere at tage gode beslutninger

- Vi kommer hele vejen rundt om dit liv, og arbejder som regel også med meget andet end kost og motion

- Vi arbejder med at lytte til kroppens signaler og lære at spise efter sult og mæthed (intuitiv spisning)

Forløbet tilpasser vi altid til dig og dit liv, da det er en klar forudsætning for at lykkes. Der vil være nogle fokusområder/hjemmeopgaver undervejs.


Vi aftaler en ny tid fra gang til gang. I starten ses vi lidt oftere og ved de sidste konsultationer, vil der som regel gå lidt længere imellem. Alt i alt, vil forløbet strække sig over ca. 6-7 måneder, hvor du gerne skulle være rustet til den sidste del af rejsen på egen hånd.


Ved opstart vejer vi dig og måler din kropssammensætning (Fedtprocent, muskelmasse, visceralt fedt, mm), men naturligvis kun hvis du ønsker det, og selvfølgelig også kun hvis vi mødes fysisk. Ved endt forløb og muligvis på halvvejen, vejer vi igen, hvis dette ønskes. I langt de fleste tilfælde, kommer vi ikke til at have så meget fokus på vægten, for vi arbejder nemlig med IKKE at have fokus på den, så det kan virke lidt ambivalent at veje og måle. Det kan dog alligevel give et praj, om vi er på rette spor, så det er mere for udviklingens skyld, tallene er i sig selv ikke så vigtige, da de ikke fortæller ret meget om din sundhed. Det kan dog for nogle være en motivationsfaktor, og ønsker man vejning hver gang, så er det også i orden.


Hvis du har spørgsmål eller i tvivl om jeg kan hjælpe, så ring endelig og få en uforpligtende snak, eller book en tid til en gratis afklaringssamtale.


Som nævnt, tager første gang ofte op til 2 timer. De efterfølgende gange tager som regel mellem 1-1,5 time. Vi bruger mest til i starten og som regel lidt kortere sidst i forløbet.


Der vil ofte være en stor del terapi, specielt i starten. Det er vigtigt at vi får fundamentet på plads.


Som udgangspunkt deles betalingen op i 2 dele. Første del betales ved opstart og anden del lidt over halvvejs igennem.

Betalingen kan også deles op i flere rater efter ønske.

Udover vægttag og overspisning, har jeg også specialiseret mig i stress, selvværd og angst. Alle mine specialer er noget jeg engang selv har kæmpet med.

Udover vægt- og mindsetforløb, laver jeg også rene metakognitive terapiforløb rettet mod stress, angst og selvværd. Læs evt. mere på roihovedet.dk