KOM GODT FRA START - afklaring- og planlægningsforløb

- 2 sessioner 


Over 2 gange, får vi sammen et overblik over hvad der skal til for at du kan komme godt i mål med et holdbart vægttab. Vi får lagt en god og langsigtet plan.

Jeg lærer dig at kende og jeg sporer mig ind på hvad der skal fokuseres på for dit vedkommende.


Vi kommer vidt omkring og kommer til at afdække alle kroge af dit liv, lige fra hvad du spiser, til hvordan du lever, og hvilke mønstre du har, hvordan du tænker, hvordan du har det og hvad du spiser. Du lærer vigtige ting om hjernen og din krop, hvad der er godt at gøre og hvad der ikke er godt, og hvorfor du gør som du gør.  Vi formulerer nogle mål, og klæder dig godt på til din rejse videre.

Vi finder sammen ud af hvilke tiltag der er de rigtige for lige netop dig, for at du kan nå i mål. Jeg vejleder, coacher, giver dig redskaber og gode råd. Efter de 2 gange, går du herfra med en god og gennemarbejdet plan og nogle klare mål, som du selv sørger for at fortsætte med på egen hånd.

Det er meget individuelt hvad der skal til. Det afhænger helt af hvad du kommer med, hvad der er årsag til din overvægt, hvordan dit liv ser ud, dit forhold til mad og hvordan du har det.

Vigtigt at vide er, at du ikke får stukket en kostplan i hånden, da det er en meget kortsigtet løsning. Vi går efter den holdbare løsning med permanente tiltag, retningslinjer, viden og en helhedsorienteret tilgang, så tiltagene bliver realistiske og værdifulde for dig- og netop for at de kan holde resten af livet.

Efter første session får du en opgave til vi mødes anden gang, som skal være med til at vi får sat ind de rigtige steder.

Planen sender jeg til dig sammen med andre ting vi har været igennem, så du har den ved hånden på din rejse. Hvis du efter de 2 gange, beslutter dig for at du har brug for at fortsætte og få støtte, vejledning og opbakning i processen, så har du mulighed for at købe individuelle konsultationer eller fortsætte på 2+6 eller 10 sessioner forløbet, hvor prisen for dette forløb selvfølgelig trækkes fra.